Main Software 50 Benelux 2023

  • Utrecht
De Main Software 50 Benelux keert voor de 12e terug in DeFabrique, Utrecht en brengt gedreven professionals samen om hun successen en innovatie binnen de software industrie onder de aandacht te brengen. Tijdens een feestelijk awardshow wordt de toonaangevende Main software 50 Benelux ranglijst onthuld.

Vier, inspireer en verbind.

Softwarebedrijven zijn de motor van de digitale economie. De Main Software 50 Awards geven erkenning en verdiende waardering aan uitmuntende bedrijven in de sector. De ranking is gebaseerd op harde bedrijfsgegevens en wordt gecontroleerd door de onafhankelijke onderzoeksorganisaties Dialogic.

De Main Software 50 Awards zijn een initiatief van Main Capital Partners, de toonaangevende Europese software-investeerder.

Waarom meedoen?

  • Waar kom jij te staan?
    Sinds 2012 schrijven jaarlijks honderden bedrijven zich in voor de Main Software 50. Een vermelding in de top 50 is een hele prestatie. Naast de top 3 Overall Champions, bekronen we ook de hoogste groei en het meest succesvolle bedrijf met een omzet onder de 1 miljoen euro.
  • Beleef de awardshow
    Alleen deelnemers aan de Main Software 50 ontvangen een uitnodiging voor de exclusieve awardshow samen met andere softwareondernemers, die dit jaar plaatsvindt op 16 november in DeFabrique in Utrecht.
  • Wereldwijde zichtbaarheid
    De Main Software 50 ranking wordt wereldwijd nauwlettend in de gaten gehouden door media, investeerders en strategische partners op softwaregebied. Een plaats in deze lijst kan een enorme impact hebben op de toekomst van je bedrijf. Main Capital Partners, toonaangevend software-investeerder in de Benelux, DACH, Scandinavië en Noord-Amerika en initiatiefnemer van de ranglijst.

Voorgaande edities

Al 12 edities komen softwareprofessionals bijeen om hun sucessen te vieren tijdens een feestelijk awardshow. Bekijk de vorige edities hier en beleef het mee.

Meedoen aan de aankomende editie?

Doe mee aan dé toonaangevende ranglijst en grijp de kans om de successen van uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten tijdens een feestelijke awardshow!


Onze partners